fejlec Elektroszmog hatásai | Mi az elektroszmog?
im_02

Gyermekeink és az elektroszmog

im_01

Mi az elektroszmog?

Slide background

Az elektroszmog fajtái

Slide background

Az elektroszmog káros hatásai

im_05

Elektroszmog mentes lakókörnyezet kialakítása

Mi az elektroszmog?

  • Modern életünk elképzelhetetlen elektromosság nélkül. Az általa nyújtott előnyök és a segítségével létrehozott kényelem szinte észrevétlenül mindennapjaink részévé vált.

Elektromos eszközeink, a működtetésükhöz szükséges elektromos hálózat, rádiókommunikációs antennák és jeltovábbító rendszerek használatuk során, még használaton kívüli állapotban is elektromos és mágneses erőtereket, valamint elektromágneses sugárzást bocsátanak ki magukból. Ezen fizikai jelenségek az elektromos rendszerek működésének természetes velejárói, melyek egy része láthatatlanul megjelenik környezetünk nem kívánt területein is. A mesterségesen létrehozott elektromosságból, annak használatából származó káros fizikai hatásokat elektroszmognak nevezzük.

Az elektroszmog a nap 24 órájában jelen van életünkben,  természetes vagy épített környezetünkben egyaránt megjelenik. Egészségkárosító hatása beférkőzik otthonainkba, sőt gyermekeink közvetlen környezetébe ahol kölcsönhatásba kerül az emberi szervezet bioelektromos rendszerével és megzavarhatja annak egészséges működését. Az elektroszmog érzékszerveink segítségével közvetlenül nem észlelhető módon, láthatatlanul szennyezi környezetünket és veszélyeztetheti saját és gyermekeink egészségét.

Ismerkedjen meg  az elektromosság életünket hátrányosan érintő lehetséges egészségkárosìtó hatásaival.